1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE: ‘Ovo je moja kuća, moja ljubav, moje sve!’

Objavljeno: 10.02.24 u 19:22

‘Zakuvalo’ se na kraju, ali pobeda je pobeda.

Vratio se Vladan Milojević pobedom na klupu Crvene zvezde, a da je Marakana za njega velika emocija, pokazala je i izjava posle susreta sa Voždovcem (2:1).

Ovo je moja kuća, moja ljubav, moje sve. Bio je lep meč sa divnom publikom koja je došla u velikom broju i nadam se da će nastaviti tako i u narednim utakmicama. Impozantno je za mene sve ovo što se navijača tiče. Zvezda je veliki klub, koji konstantno raste. Igrači su svesni toga. Utakmice su teške i fale nam neki igrači da se kompletiramo, ali ono što je dobro i što se pamti su tri boda. Sve drugo ćemo da analiziramo kako bismo spremni dočekali naredne mečeve – počeo je Milojević.

Debitovali su Radojević i Sremčević, susret je počeo Šljivić.

Pričamo o momcima koji su kvalitetni, dobro treniraju i rade. Izaći na Marakanu i debitovati u tim godinama nije lako, postoji i trema, ali želim da ih istrpim. Gledaćemo da imaju što veću minutažu, a koliko će igrati, zavisi od njih. Prioritet je u ovom trenutku rezultat, jer nismo u najboljoj situaciji i postoji pritisak, ali ćemo dati sve od sebe da ispunimo ciljeve – podvukao je Milojević.

30
5

1 Komentara

  1. Nisam ljubitelj načina igranja timova po metodu Murinja a što je i Milojevičeva filozofija no gledajući danas Zvezdu shvatio sam da je Bahar pola godine mučio i tim i igrače i ubijao njihovu kreativnost i vrednost.Još da moj ljubimac Kraso proradi i da Milojević shvati njegovu veličinu bit će sve dobro osim ove rasprodaje Zvezdine dece.

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter