0
Fudbal

FOTO: HotSport

ŠOK U NIŠU: Radnički ostao bez jednog od čelnih ljudi!

Objavljeno: 09.02.24 u 14:35

Nakon kratkog mandata usledio je rastanak.

Fudbaleri Radničkog Niša ovog vikenda nastavljaju grčevitu borbu za opstanak u Superligi Srbije, a protivnik im je imenjak iz Kragujevca. Međutim, ovaj klub potresaju skandali. Naime, kako Mozzartsport saznaje sportski direktor tima sa ‘Čaira’, Bratislav Ristić podneo je ostavku nakon svega mesec ipo dana.

Ristić je to potvrdio za pomenuti izvor, ali nije hteo ‘vruće glave’ da produbljuje dalje. Glavni razlog ovakve odluke jeste da se ne registruje novo pojačanje Boris Krstić. On smatra da je momku koji je rođeni Nišlija trebalo da se da šansa, ali sa druge strane, nije odigrao ni minut u pripremnom periodu. 

Nakon katastrofalnog prvo dela sezone gde je Radnički završio na 15. mestu i nalazi se u zoni ispadanja, deslila reorganzacija i u strukturu i igračkom kadru.

Na ‘Čair’ su stigli  Kolins Faj, Nikola Vasiljević, Andrija Luković, Stefan Vukić, Edmund Ado, Marko Petković, Semir Smajlagić,   i Jusuf Bamidele.

BONUS SADRŽAJ:

PETROVIĆ JASAN: ‘Obradović ne sme sada napustiti Partizan!’

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter