1
Evroliga

FOTO: Starsport

PETROVIĆ JASAN: ‘Obradović ne sme sada napustiti Partizan!’

Objavljeno: 09.02.24 u 14:20

Da li Željko Obradović treba da ostane u Partizanu?

Košarkaši Partizana doživeli su veliki krah sinoć protiv Bajern Minhena izgubivši rezultatom 79:78 u okviru 26. kola Evrolige. ‘Crno-beli’ se više gube korak ka plej-in fazi, a ovo im je peti uzastopni poraz u svim takmičenjima. Poslednji put kada su ostvarili pobedu bilo je protiv Žalgirisa. 

Nešto ne štima u ekpu, a svi prstom upiru u Željka Obradovića. Međutim, nije uvek trener kriv, jer igrači igraju. Hrvatski stručnjak, Aleksandar Aco Petrović je istakao da sada Žoc nikako ne sme napustiti klubu ‘crno-belih’.

-Nisam siguran da li je ikada u svojoj trenerskoj karijeri Željko (Obradović) imao ovakvu seriju teških, iznimno neugodnih poraza ali sam siguran, da ne smije razmišljati o tome da napusti klupu Partizana, jer bi to bio nanadoknadiv udarac za klub u nastavku sezone – naveo je.

Naredna prilika za iskupljenje Partizan ima za dva dana kada će u Laktašima igrati protiv Igokee u 20. kolu AdmiralBet ABA lige.

18
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter