1
Domaći fudbal

Igor Duljaj (FOTO: FK Partizan)

DULJAJ PRED MEČ SA JAVOROM: ‘To je jedini problem koji imam!’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.24 u 13:05

‘Srećan sam što smo u prilici da se ponovo sportski borimo za bodove.’

Vreme ja za nastavak Mozzart Bet Superlige Srbije, a fudbaleri Partizana sa vodećeg mesta na tabeli kreću u nimalo lak zadatak, a to je prekid dominacije Crvene zvezde. Prva prepreka za ekspediciju iz Humske jeste Javor, utakmice se igra u subotu od 14 časova u Ivanjici.

Trener ‘crno-belih’ Igor Duljaj je pred ovaj susret govorio na konferenciji za medije i istako da ga raduje nastavak sezone.

Srećan sam što smo u prilici da se ponovo sportski borimo za bodove. Radujemo se nastavku prvenstva. Pripreme su protekle kako su protekle, loši uslovi, ali sve ostalo odlično. Sa te strane mogu da budem zadovoljan ponašanjem igrača. Prvi meč je uvek najteži, teško je reći da neki tim od starta može biti u željenoj formi – započeo je.

Dodao je da igraju protiv ekipe koja je im je dosta zadala problema.

-Igramo protiv ekipe koja je zadala dosta problema i ovde u Humskoj. Prvenstvo kako bude odmicalo će dati odgovor da li će ekipa da raste fizički i taktički. Verujem da ćemo biti bolji u odnosu na prvi deo sezone. Bolje se poznajemo. Biće nam teško, ali očekujemo pobedu – nastavio je on.

Rekao je da ga brine situacije oko bonus igrača.

-Brine me situacija oko bonusa, odlaskom Ilića, trebalo je da to bude novajlija Miličić, ali je on van terena. To je jedini problem koji imam. Pitanje bonusa me muči. Imamo odlične igrače u napadu, imam sastav i ime bonusa, ali moramo da imamo u glavi sve kalkulacije. Ako izbacim bonusa moram da pravim dvostruku izmenu. To može da nas poremeti, ali potrudićemo se da rešimo taj problem. Posle treninga ću imati sastav. Da vidimo i kako je Severina, koji je imao problema – naveo je strateg ‘Parnog valjka’.

Veruje da će rešiti problem koji imaju.

-Baždar je odradio odlično pripreme. Razgovarali smo na njegovu inicijativu, rekao mi je da je podređen timu da mu je glava čistija i bistrija. Drago mi je zbog toga, rekao sam mu da mora da radi i da sluša. Ceo kolektiv je u servisu igrača, pa i njemu. Tu smo da pomognemo. Bonus igrači koji su tu, to zaslužuju. Ipak, imao sam drugačiju sliku što se tiče napada. Ideja je bila da se bonus Ilić zameni bonusom Miličićem kako bismo imali mnogo drugih kombinacija u napadu. To je sada problem, ali verujem da ćemo ga rešiti – zaključio je Duljaj.

BONUS SADRŽAJ:

HOĆE LI OVO UZDRMATI NAGETSE? Brat Jokićevog saigrača priznao krivicu za ubistvo, čeka ga duga robija!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter