0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

HOĆE LI OVO UZDRMATI NAGETSE? Brat Jokićevog saigrača priznao krivicu za ubistvo, čeka ga duga robija!

Objavljeno: 09.02.24 u 11:20

Pre svega moglo bi da poremeti važnog igrača Denvera

Brat NBA zvezde Majkla Portera Džuniora, Kobejn Porter priznao je krivicu pred sudom u Denveru više od godinu dana nakon tragične nesreće u kojoj je usmrtio Keti Lajmon Rotman. Kobejn Porter osuđen je na maksimalnu kaznu od osam godina zatvora zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Nesreća se dogodila 22. januara, kada je Porter vozio brzinom od 80 kilometara na sat u zoni gde je ograničenje bilo 50 kilometara na sat. Udario je u automobil nastradale Keti Lajmon Rotman, samohrane majke koja je radila kao vozač Ubera. U trenutku nesreće, prevozila je putnika koji je, na sreću, preživeo.

Pristalice pravde pozdravljaju odluku suda da Porteru odredi najstrožu kaznu, imajući u vidu ozbiljnost dela, prekoračenje brzine i vožnju pod dejstvom alkohola. U kolima Portera pronađeno je nekoliko flaša alkoholnih pića, a on nije bio sposoban da jasno govori prilikom uviđaja.

Kobejn Porter, inače, bavio se košarkom i bio je član Univerziteta Denver do nemilog događaja koji je ostavio trajan trag tragičnog gubitka i duboko potresao zajednicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter