1
Evroliga

FOTO: Starsport

PARTIZAN IZDAO SAOPŠTENJE POVODOM INCIDENTA U ARENI: ‘Fizički integritet igrača je neprikosnoven!’

Objavljeno: 09.02.24 u 14:41

‘Partizan će nastaviti da se bori protiv svakog vida nasilja na sportskim borilištima.’

‘Crno-beli’ su sinoć doživeli poraz od Bajern Minhena rezultatom 79:78 u okviru 26. kola Evrolige ‘Štark areni’. Ovo je bio peti poraz u nizu u svim takmičenjima za izabranike Željka Obradovića, a to je sve razbesnelo navijače koji su zvižducima ispatili košarkaše.

Međutim, otišlo se korak dalje pa su ‘Grobari’ svoj gnev iskaljivali tako što su predmetima gađali igrače na parketu posle meča, a iz Partizana su tim povodm izdali hitno saopštenje.

– Identifikovan napadač koji je bacio predmet u pravcu igrača Partizana. KK Partizan je tokom današnjeg dana, po hitnom postupku identifikovao osobu koja je po završetku utakmice protiv Bajerna, bacila predmet u pravcu košarkaša crno-belih – započeli su.

Ističu da je fizički integritet igrača neprikosnoven.

-Fizički integritet igrača je neprikosnoven i ovakav postupak je nedopustiv. Klub poziva nadležne organe da u ovom slučaju reaguju, a ovom gledaocu od naredne utakmice neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu. KK Partizan će nastaviti da se bori protiv svakog vida nasilja na sportskim borilištima – poručuju.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

BONUS SADRŽAJ:

ŠOK U NIŠU: Radnički ostao bez jednog od čelnih ljudi!

6
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter