0
Fudbal

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's head coach Antonio Conte reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

BOMBA NA ‘ČIZMI’: Antonio Konte blizu povratka u ‘grad mode!’

Objavljeno: 08.02.24 u 15:45

Ovo se ‘Neroazurima’ neće dopasti.

Fudbaleir Milana ove sezone ne igraju na onom nivou kao u prethodne dve, pa je prema pisanju italijanskih medija samo pitanje vremena kada će Stefano Pioli napustiti ‘San Siro’. U Seriji A je trenutno na tećem mestu, a u Ligi šampiona su ispali iz grupe, tako da neće ponoviti prošlogodišnji rezultata, a to je plasman u polufinale.

Kako prenosi ‘Gazeta Delo Sport‘ novi trener ‘Rosonera‘ bi mogao da bude Antonio Konte koji je po pomenutom izvoru glavni favorit za ovaj posao. Trofejni stručnjak je bez posla od prošle godine kada se rastao sa Totenhemom. Međutim, u Milanu veruju Pioliju i tvrde da rastanka nema, dok mediji u Italiji pišu sasvim suprotno.

Nije Gazeta jedina koja Kontea stavlja na klupu sedmostrukog prvaka Evrope, već i Telelombardija koja je navela da je Italijan nefomralno rekao ‘da’ upravi Milana. Ovo se definitivno neće dopasti ‘Kurvi sud‘ , odnosno navijačima Intera sa kojima je osvojio dugo očekivani ‘Skudeto‘.

Konte je defnitivno trener koji pleni harizmom i ima recept kako da posrnule gigante dovede do vrha. Sa Juventusom je osvoio Seriju A nakon dugo godina, a ‘Stara dama’ je sezonu pre toga bila sedma. Isti slučaj je i za Čelsijem, koji je u takmičarskoj 2015/16 bio sedmi, a ona naredne bio prvak Engleske. Na kraju sa ‘Neroazurima‘ je osvojio ‘Skudeto‘ nakon 11 godina čekanja i igrao prvo evropsko finale posle više od decenije čekanja.

BONUS SADRŽAJ:

VAZURA O ELIMINACIJI OMLADINACA IZ LIGE ŠAMPIONA: ‘Zaslužili smo 1:1!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter