0
Fudbal

Milos Vazura during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAZURA O ELIMINACIJI OMLADINACA IZ LIGE ŠAMPIONA: ‘Zaslužili smo 1:1!’

Objavljeno: 08.02.24 u 12:57

Ispratio je hrabru partiju omladinskog tima.

Partizan je juče eliminisan od strane Brage u okviru omladinske Lige šampiona. Slavili su gosti sa 0:2, a utakmicu je pratio i prvi čovek Partizana, Miloš Vazura:

‘Žao mi je zbog poraza i izgubljene šanse da ovi dečaci i dalje reprezentuju klub na evropskoj pozornici. Bili su konkurentni… Zadovoljni smo što smo došli do plej-ofa, čestitke ekipi i treneru Stojakoviću. Braga je meč dočekala u boljem momentu jer igra prvenstvo Portugalije, dok smo mi došli s pauze. Na kraju, možda nije zaslužen trijumf gostiju, ali moramo da im pružimo ruku. Zaslužili smo 1:1, pa da odluka padne posle jedanaesteraca. Drugi gol? Jeftino…’ – poručio je Vazura, uz opasku, da su svi koji zaslužuju mesto u prvom timu, imali priliku da se dokažu na pripremama.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter