0
Fudbal

FOTO: Twitter/@en_sscnapoli

PRVI ČOVEK NAPOLIJA O SPALETIJU: ‘Sad je slučaj u rukama advokata!’

Objavljeno: 07.02.24 u 19:25

‘Ako osvojiš skudeto i kažeš da voliš grad, nemojte misliti da možete tako lako da se promenite.’

Prošle sezone Napoli i jug Italije živeli su svoj san. Nakon tri decenije tim podno Vezuva došao je ‘Skudeta’, a onda je ulicama grada bila fešta, slavlje koje je trajalo nekoliko meseci. Imali su neverovatno sezonu, ubedljivo osvojili šampionat, stigli do polufinala Lige šampiona, bila je to jedna velika bajka za Napolitance.

Međutim, sve što je lepo ima svoj kraj, pa tako i ova priča. Lućano Spleti, trener koji je dirigovao ovoj mašineriji pouvkao se sa te funkcije, a Napoli ove sezone izgleda suprotno od prošle. Predsednik ovog kluba, Aurelije De Laurentis govorio je o toj smeni na klupi na konferenciji za medije.

-Nisam odustajao, hteo sam da nađem način da legalno zadržim Spaletija. Imao sam i sumnju da je Gravina već kontaktirao njega, ali to su samo sumnje i ostaju takve. Koja je bila moja greška? Mogao sam da doživim direktan sudar u stvari, morao sam da ostanem čvrst – započeo je.

Istakao je da je pogrešio što je prihvatio Spaletijev otkaz.

Ako osvojiš skudeto i kažeš da voliš grad, nemojte misliti da možete tako lako da se promenite, inače ćete naterati ljude da misle da se više ne fokusirate na ovu grupu. Pogrešio sam što sam prihvatio Spletijev zahtev za zahvalnost nakon što sam osvojio skudeto. Nisam u njegovoj glavi. Ne razumem, ljudski je da neko ko nikada nije osvojio ništa osim u Rusiji i ko je imao problema u Rimu i Milanu, ovde u Napulju sve ide kako treba i hoćete da odete kao veliki pobednik – naveo je on.

Rekao je da je sada sve u rukama advokata.

-To je jedino tumačenje koje nije zlonamerno hoću da dam, lucianov lik treba da ide punom parom, odgovara mu reprezentacija jer ne trenira svaki dan.Nije trebalo da mu dam zeleno svetlo sad je slučaj u rukama advokata: šta biti, biti – poručio je De Laurentis.

BONUS SADRŽAJ:

LEGENDARNI LASO PRED PARTIZAN: ‘Bez sumnje jedan od najtežih gostujućih mečeva!’

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter