0
Evroliga

Pablo Laso (FOTO: Starsport)

LEGENDARNI LASO PRED PARTIZAN: ‘Bez sumnje jedan od najtežih gostujućih mečeva!’

Objavljeno: 07.02.24 u 18:20

‘Atmosfera koju prave navijači fantastična, oni zaista podržavaju svoj tim.’

U okviru 26. kola Evrolige u ‘Štark areni’ odmeriće snage košarkaši Partizana i Bajern Minhena sutra od 20:30. Trener ‘Bavaraca’, Pablo Laso je istakao da je ovo bez sumnje jedan od najtežih gostujućih mečeva.

-Partizan je bez sumnje jedan od najtežih gostujućih mečeva koje možeš imati u Evropi, jer je atmosfera koju prave navijači fantastična, oni zaista podržavaju svoj tim – naveo je.

Dodao je da Partizan želi da nastavi gde je stao prošle godine.

-U Partizanu žele da nastave ono što su napravili sa sjajnom prošlom sezonom. Da bismo pobedili, moramo pokazati naše najbolje košarkaško lice i da ignorišemo atmosferu. Takođe, sada nam nije potrebno da više razmišljamo o utakmicama koje smo izgubili u neizvesnim završnicama, što nas je sprečilo da budemo bolje plasirani na tabeli. Situacija je takva kakva je i još uvek imamo šanse – jasan je Laso.

Partizan se trenutno nalazi blizu plej-in zone na 11. mestu uz skor 12-13 i osvojenih 24 boda, dva manje od Makabija koji je poziciju iznad. Sa druge strane Bajern je na 15. mestu uz skor 10-15 i 20 bodova, a u poslednjem susretu su poraženi od Olimpijakosa.

BONUS SADRŽAJ:

‘A TI JOŠ UVEK NISI SIGURAN DA DOLAZIŠ?’: Zvezda na poseban način pozvala navijače protiv Voždovca! (VIDEO)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter