0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PROBLEMI ZA ZVEZDU: Jedan od najbitnijih igrača van stroja zbog povrede! (FOTO)

Objavljeno: 07.02.24 u 19:50

Talentovani bek neće moći da konkuriše protiv ‘Zmajeva’.

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju svoj put ka odbrani titule, a prvi prepreka biće Voždovac sa kojim će odmeriti snage u subotu od 16:30 na ‘Marakani’. ‘Crveno-beli’ moraju svaki susret da odigraju na vrhunskom nivou i koriste kikseve Partizana, kako bi došli do sedme uzastopnog naslova u domaćem šampionatu.

Međutim, pred Vladanom Milojevićem stoji problem kadrovske prirode i koga staviti na poziciji desnog beka. Kosta Nedeljković se oporavlja od povrede kolena, a neće rizikovati sa njim iz predrostrožnosti kako bi zdrav otišao u Aston Vilu. Umesto njega bi na tom mestu mogao da igra Veljko Nikolić.

Kosta Nedeljković i Gajas Zahid (FOTO: Starsport)

Takođe i na levoj strani je problem, pošto je Milan Rodić imao povredu ramen. Ma da, Viktor Radojević je pokazao zapažene partije na Kipru, tako da bi mogao da iskoristi priliku da se nametne Milojeviću.  Aktuelni šampion, želi da dovede beka iz Južne Koreje Seola, a čeka se konačan rasplet misije.

BONUS SADRŽAJ:

PRVI ČOVEK NAPOLIJA O SPALETIJU: ‘Sad je slučaj u rukama advokata!’

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter