0
Fudbal

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić (FOTO: Starsport)

POZNATO SA KIM BI SRBIJA MOGLA U GRUPU U LIGI NACIJA: Potencijalni rival veliki dužnik iz kvalifikacija za EP!

Objavljeno: 06.02.24 u 15:55

Ovaj okršaj bi izazvao ogromnu pažnju!

Reprezentacija Srbije obezbedila je ušeće u A diviziji Lige Nacija, a imena protivnika saznaće u četvrtak kada će se u Parizu održati žreb. ‘Orlovi’ se sada nalaze u eliti, pa će samim tim i suparnici biti teži, što će biti sigurno veliki izazov za četu Dragana Stojkovića Piksija.

Naš nacionalni tim se nalazi u četvrtom šeširu, pa bi u najgorem slučaju rivali iz prvog Španija, drugog Portugal ili Francuska i trećeg Nemačka. Ono što bi na papiru bilo lakše, ali bi to onda bila definitivno po mnogima bila veoma zanimljiva grupa, jeste da se padenmo sa Hrvatskom i Švajcarskom.

Mnogi bi hteli da Srbija izbegne Hrvate Švajcarce zbog istorije koje imaju ovi okršaji. Sa ‘Vatrenima’ se pamti još uvek dueli u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine i čuveni start Šimunića nad Sulejmanijem, a o selekciji Švajcarske dovoljno govore utakmice na poslednja dva Svetska prvenstva.

BONUS SADRŽAJ:

ITALIJANI PIŠU: Dušan Vlahović doživeo povredu protiv Intera!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter