0
Košarka

FOTO: Starsport

SAGA SE NASTAVLJA: Oglasio se advokatski tim Nemanje Bjelice hitnim saopštenjem!

Objavljeno: 06.02.24 u 16:00

Velika prašina se podigla!

Juče je čitavu javnost u Srbiji potresla vest o sukobu između bivšeg fudbalera Crvene zvezdeNikole Petkovića i košarkaša Nemanje Bjelice u jednoj dečijoj igraonici u Beogradu. Povodom nastale situacije oglasio se i advokatski tim Bjelice koji je poručio da su ispunjeni uslovi za krivično gonjenje okrivljenog.

-Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3.2.2024. godine u dečjoj igraonici obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca – navode i dodaju:

– Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju – ističu u saopštenju.

Podsetimo, Petković je pretio Bjelici, a potom je od strane nekadašnjeg košarkaša ‘crveno-belih’ prijavljen u policiji, nakon čega i saslušan od strane Prvog osnovnog javnog tužilaštva. Takođe, Nikola se oglasio saopštenjem i objasnio sve o ovom nemilom događaju.

BONUS SADRŽAJ:

POZNATO SA KIM BI SRBIJA MOGLA U GRUPI U LIGI NACIJA: Potencijalni rival veliki dužnik iz kvalifikacija za EP!

3
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter