0
Košarka

Nemanja Nedović (FOTO: Starsport)

NEDOVIĆ PORUČIO NAVIJAČIMA: ‘Ovo je daleko od nivoa Crvene zvezde, izvinjavam se svima u ime kluba!’

Objavljeno: 06.02.24 u 16:25

‘Odigrali smo sinoć izuzetno lošu utakmicu u Podgorici, možda i najlošiju ove sezone u ABA ligi.’

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su izgubili od Budućnosti iz Podgorice u ‘Morači’ rezultatom 84:62 u 19. kolu regionalnog takmičenja. Tim sa Malog Kalemegdana pokazao je izuzetno lošu igru, a šut za tri poena je bio na veoma niskom nivou, pa je to protivnik pametno iskoristio.

Igrač ‘crveno-belih’, Nemanja Nedović je naveo da je igra bilo ispod svakog nivoa Zvezde, počev od energije.

Odigrali smo sinoć izuzetno lošu utakmicu u Podgorici, možda i najlošiju ove sezone u ABA ligi. Naša igra je, bez obzira na izuzetno zgusnut kalendar, bila daleko od nivoa Crvene zvezde u svakom smislu, počev od energije, koja je bila daleko do nivoa potrebnog za ovakvu utakmicu – jasan je.

Potom se izvinio navijačima i pozvao na utakmicu protiv Žalgirisa.

-Izvinjavam se svima, našim navijačima, u ime ekipe i svoje lično ime jer ono u Podgorici nije bio nivo Crvene zvezde. Pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku u petak protiv Žalgirisa, jer sa drugačijim pristupom i svi zajedno možemo puno do kraja sezone – poručio je Nedović.

Podsetimo, Nedović je sinoć bio drugi najbolji strelac Zvezde sa 10 poena, a naredni ispit biće u petak protiv litvanskog giganta u okviru 26. kola Evroliga.

BONUS SADRŽAJ:

POZNATO SA KIM BI SRBIJA MOGLA U GRUPU U LIGI NACIJA: Potencijalni rival veliki dužnik iz kvalifikacija za EP!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter