0
Fudbal

Žoze Murinjo (FOTO: Twitter/ AS Roma)

MURINJO UDARIO NA IGRAČE ROME: ‘Kada budete muškarci, vratite mi prsten!’

Objavljeno: 06.02.24 u 13:10

‘Specijalni’ u svom stilu.

Portugalski stručnjak, Žoze Murinjo nije zadovoljan na koji način je dobio otkaz u Romi. On je nakon niza loših rezultata razočarao čelnike ‘Vučice’ pošto se nalazio na tek devetom mestu, a poraz od Milana 3:1 bio je kap koja je prelila čašu. Doveo je tim iz prestonice Italije do prve evropske titule u istoriji i sigurno je ostavio dubok trag u ‘večnom gradu’.

Kako je preneo Il Mesađero, Murinjo je igračima vratio prsten koji su mu poklonili kada su zajedno osvojili Ligu konferencija 2022, a potom je imao šta da im poruči.

-Kada budete muškarci, vratite mi ga! – istakao je.

Portugalac je trenutno bez posla, a odbio je ponude iz Saudijske Arabije. Špekulisalo se da bi mogao da ostane u Seriji A i preuzme Napoli, ali je prvi čovek tog tima demantovao. Takođe, izvori bliski Murinju navode da je njegova želja da ponovo trenira Mančester junajted, jer kako kaže, tamo ima nedovršena posla.

BONUS SADRŽAJ:

RADE O SUKOBU PETKOVIĆA I BJELICE: ‘Mnogi su se osilili!’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter