0
Evroliga

Zoran Savić (FOTO: Starsport)

EVROLIGA PONOVO UDARILA NA SRPSKE KLUBOVE: Kažnjeni Zvezda i Zoran Savić!

Objavljeno: 06.02.24 u 13:35

‘Večiti’ ponovo sankcionisani.

Evroliga je ponovo udarila na srpske klubove i kaznila Crvenu zvezdu i sportskog direktora Partizana, Zorana Savića. Naime, tim sa Malog Kalemegdana moraće da plati 4.500 evra, a razlog je ubacivanje predmeta na teren protiv Barselone, 2. februara u ‘Štark areni‘. 

Sa druge strane kako se navodi na zvaničnom sajtu takmičenju Zoran Savić je takođe novčano kažnjen u iznosi od 5.000 evra zbog nepoštovanja arbitara na utakmici protiv Bolonje. Podsetimo, oba naša tima poražena u 25. kolu najelitnijeg evropskog takmičenja, ‘crveno-beli‘ od Katalonaca 85:76, a ‘crno-beli’ od Virtusa 88:84.

U sledećem kolu Zvezda će odmeriti snage protiv Žalgirisa Beogradu, a na istom mestu, samo dan ranije Partizan igra protiv Bajern Minhena. Podsetimo, Evroliga je već u nekoliko navrata ove sezone kažnjavala ‘večite rivale’ zbog ispada navijača na utakmicama.

BONUS SADRŽAJ:

LEGENDA OTKRILA GREŠKE IVANOVIĆA: „Nuđeni su mu Moneke i Hauard, ali ih nije hteo u Zvezdi!“

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter