0
Košarka

Foto: Printscreen

ISPLIVAO SNIMAK NAPADA NA BJELICU: Ovako je bivši fudbaler pretio slavnom srpskom košarkašu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.24 u 12:07

Jeziva scena iz dečje igraonice

Kamere postavljene u dečijoj igraonici u Beogradu zabeležile su jeziv napad na košarkaša Nemanju Bjelicu, a kao napadač je identifikovan bivši fudbaler Nikola Petković.

Nakon incidenta, Petković je odmah uhapšen, a trenutno je u toku njegovo saslušanje u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Snimak, pokazuje trenutak kada je košarkaš sedeo sam za stolom u dečjoj igraonici. Osumnjičeni Petković mu prilazi, unosi se u lice, vređa ga i preti.

Prema rečima izvora Kurira, Petković je Bjelici uputio pretnje, među kojima se ističe izjava „Iseliću te u Prigrevicu“. Bjelica je ostao miran, ali je Petković otišao do šanka, uzeo makaze i pretnjom ih usmerio ka Bjelici, preteći da će ga izbosti.

Napad na košarkaša odmah je prijavljen policiji, koja je brzo reagovala i privela Nikolu Petkovića. Po nalogu tužilaštva, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će tužilaštvo odlučiti o daljim koracima, uključujući mogućnost predloga za određivanje pritvora.

5
15

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter