4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport.rs

GROBARIMA PUKAO FILM: Ovakve scene nisu viđene godinama u Areni! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.24 u 22:18

I navijačima je dosta loših igara

Košarkaši Partizana doživeli su ozbiljan udarac porazom od Splita u Beogradu (67:74), što je njihov četvrti uzastopni poraz u svim takmičenjima.

Nakon Crvene zvezde u Večitom derbiju, te Monaka i Virtusa u duplom kolu Evrolige, i Split je naneo poraz četi Željka Obradovića.

I navijačima je dosta loših igara, pa su to stavili do znanja svojim ljubimcima na parketu.

Po prvi put ove sezone se desilo da su Grobari propisno izviždali igrače i tako direktno izrazili nezadovoljstvo.

69
7

4 Komentara

  1. Partizan treba da batali ostatak sezone koja je svakako izgubljena i da krene u analizu i rekonstrukciju za sledecu sezonu. Morajh mnogo otkaza da podele i da vide sa Obradovicem da li planira da ponovo postane trener.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zašta su debelo plaćeni ovi glumci od igrača i veliki trener,da gube utakmice?Navijači traže odgovornost,treba da ih je sramota za ovakvu igru.Ovog meseca bez premija jer ih nisu zaradili,da se više ne brukamo.Ako ovako nastave sve razjuriti.Dovesti u klub generala Duška,barem savetnik da bude,ovaj sada ne drži konce u rukama.

    3
    0
    Odgovori
  3. Prošle godine ostvaren je maksimum,ove godine „tropa“.Zna se ko je birao tim,taj mora da snosi i najveći odgovornost.Igra tima nula,bez žara nema organizovane igre,nema osećaja za kolektivnu igru.Ma više nikog ne možemo da pobedimo,došli smo do kraja.Oterati sve bajagi zvezde . i naaše Dovesti mladog trenera željnog dokazivanja,uključiti više naših mladih igrača,zahvaliti se strancima.Mogao bi se uključiti i general Vujošević,legenda.

    3
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter