0
Fudbal

Dušan Vlahović (FOTO: Twitter/JuventusFC)

BIVŠI IGRAČ ‘STARE DAME’ UDARIO NA VLAHOVIĆA: ‘To ne bi trebalo da se dešava igraču Juventusa!’

Objavljeno: 05.02.24 u 21:50

‘On ima sav potencijal da uradi važne stvari za Juventus, ali mora da napreduje sa stanovišta ličnosti.’

Fudbaleri Juventusa izgubili su možda najvažnijem meču sezone od Intera (1:0) u čuvenom derbiju Italije. Napadač ‘Bajnkonera‘, Dušan Vlahović nije odigrao utakmicu na nivou, čak je mogao u jednoj situaciji da donese izjednačenje, ali se nije snašao, pošto mu je pobegla lopta.

To je komentarisao legendarni igrač ‘Stare dame’, Fabricio Ravaneli istakao je da je Vlahović nakon promašene šanse  nesto sa terena.

-On ima sav potencijal da uradi važne stvari za Juventus, ali mora da napreduje sa stanovišta ličnosti. Juče je posle promašene šanse nestao sa terena, to ne bi trebalo da se dešava igraču Juventusa. Nadam se da će ostati u Torinu, ali Juve ima četiri boda manje od Intera zbog loših partija u poslednja dva meča: Milikove protiv Empolija (dobio crveni karton u 18. minutu remija 1:1) i jučerašnje Vlahovićeve – poručio je Ravaneli.

Podsetimo, trener Juventusa, Maksimilijano Alegri je takođe kritikovao srpskog reprezentativca da je promašio veliku šansu,

-Znali smo da će ovo biti teška utakmica. U prvom poluvremenu smo bili ujednačeni, ali su oni dali gol, a za nas je Vlahović promašio veliku šansu – rekao je.

BONUS SADRŽAJ:

PREOKRET: Ništa od Dubaija u Evroligi!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter