0
Košarka

Stef Kari (FOTO: Golden State Warriors/X)

VORIORSIMA NIJE POMOGAO NI RASPUCANI KARI PROTIV HOKSA: Bogdanović solidan! (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.24 u 08:45

Fanstatičan meč!

Košarkaši Atlante Hoksa upisali su pobedu protiv Golden Stejt Voriorsa rezultatom 141:134 nakon produžetaka. Voriorsima nije pomogao ni nevervatni Stef Kari koji je postigao čak 60 poena koji je zanesio svojom partijom sve na terenu. Teško da je neko mogao da dođe do izražaja od njega, pošto je sledeći na listi Lester Kinones sa tek 17 poena i Džonatan Kuminga sa 16.

U redovima pobedničkog tima najbolji je bio Trej Jang koji se 35 puta upisao u strelce, a slede ga Onjeka Okongvu koji je zabeležio 22 poena i Džejlen Džonson koji je došao do dabl-dabl učinka sa 21 poenom i 13 skokova. Kapiten Srbije, Bogdan Bogdanović proveo je na parketu 38 minuta i odigrao solidan meč, postigavši 13 poena, 4 skoa i 4 asistencija.

Hoksi i Voriorsi su se smenjivali u vođstvu, gosti su bili blizu pobede u regularnom delu, ali je Marej na 4,1 sekundu pre kraja postigao dvojku. Atlanta je meč prelomila na startu produžetka, serijom od 11:0, tako da nije bilo realno da se tim Stiva Kera vrati.

Hoksi su upisali četvrtu uzastopnu pobedu i sada su na skoru 22-27 i zauzimaju 10. mesto na Istoku i naredni meč igraju protiv LA Klipersa u utorak. Voriorsi su nastavili sa promenljivim partijama, imaju učinak 21-25, što je dovoljno za 12. mesto na Zapadu. Sledeći susret im je sa Bruklinom, takođe u utorak.

DODATNI SADRŽAJ:

NEDELJA JE DAN ZA DERBIJE: Sve oči biće uprte u Milano, Madrid i London! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter