0
Fudbal

Miloš Vazura (FOTO: Starsport)

VAZURA O SALDANJI: ‘On može da postane igrač koji je prodat za najviše novca u istoriji Partizana!’

Objavljeno: 04.02.24 u 12:50

‘Ne želim da otkrivam zvaničnu ponudu.’

Fudbaler Partizana, Mateuš Saldanja imao je ‘masne’ ponude turskog Fenerbahčea ove zime. Naime. tim iz Istanbula je bio spreman da plati 6 miliona evra za talentovanog Brazilca, ali su ‘crno-beli’ odbili to, a generalni direktor Miloš Vazura je za Sportski Žurnal istakao da su iz pomenutog kluba hteli da plate mnogo više.

-Ne kajem se što nismo prodali Saldanju. Ne želim da otkrivam zvaničnu ponudu. Otkriću samo da je bila više od deset miliona. Na kraju jesenjeg dela prvenstva rekli smo da nema prodaje ključnih igrača kakav je Brazilac, tako se ponašamo. Verujem ako Saldanja bude nastavio da igra na istom nivou i na proleće, stići će ista, ako ne i viša ponuda na leto. Svesni smo da Saldanja može da nam donese titulu, zbog toga je odluka bila jednostavna. On na proleće može da postane igrač koji je prodat za najviše novca u istoriji Partizana – poručio je Vazura.

Podsetimo, Saldanja je ovog leta došao u Humsku za za 1,3 miliona evra iz japanskog Džef Junajteda, a briljira na terenu sa 15 postignutih golova na 24 utakmice za ‘crno-bele‘. 

BONUS SADRŽAJ:

OVO SVE POTVRĐUJE: Procurela fotografija Mijatovića sa moćnim čovekom iz sveta fudbala! (FOTO)

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter