1
Fudbal

FOTO: Starsport

OVO SVE POTVRĐUJE: Procurela fotografija Mijatovića sa moćnim čovekom iz sveta fudbala! (FOTO)

Objavljeno: 04.02.24 u 12:18

Transfer sve bliži!

Ove sezone mladi fudbaler Crvene zvezde, Jovan Mijatović pokazao je da se radi o ozbiljno igraču i da na njega može da se računa. Često je bio druga opcija Baraka Bahara, ali je uvek bio tu kada je bilo gusto i postizao najbitnije golove za ‘crveno-bele’. Ove sezone je na 14 mečeva postigao 8 golova. 

Ove zime tim iz Ljutice Bogdana je odlučio napravi radikalne promene u svojim redovima i da skrati roster, a odluka je pala na decu kluba. Pored Koste Nedeljkovića koji je pojačao Aston Vilu, upravo je i Mijatović taj koji će biti prodat. On će pojačati redove Njujork sitija za čak 10 miliona evra, što je najveći transfer u istoriji ovog kluba.

Posao je blizu okončanja, a ova fotografija koju je objavio popularni Bekam govori da je sve bliže realizaciji. Naime, on je objavio sliku sa jednim od najmoćnijih ljudi iz Siti grupe, Kevinom Krukešnkom, vodećim skautom za Evropu pomenute kompanije. Sada se samo čeka zvanična potvrda.

BONUS SADRŽAJ:

LEGENDARNI IGRAČ ‘BJANKONERA’ O VLAHOVIĆU: ‘U Juventusu je važno i da dižete trofeje!’ (VIDEO)

7
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter