0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Wolves

TEŽAK PORAZA ČELSIJA: Junajted razbio nesrećni Vest Hem, Šumari i Trešnjice podelili bodove!

Objavljeno: 04.02.24 u 18:34

Zanimljiva tri meča na Ostrvu

Fudbaleri Čelsija su doživeli novu noćnu moru na Stamford Bridžu, gde su se suočili sa porazom od Vulverhemptona rezultatom 2:4 (1:2). Iako su Plavci imali prednost u 19. minutu golom Palmera, to zadovoljstvo je trajalo samo tri minuta, jer je Kunja brzo izjednačio i krenuo u misiju het-trika.

Veče nije bilo naklonjeno Čelsiju, jer su do poluvremena primili još dva gola, uključujući i nesrećni autogol Disasija u 43. minutu. Drugi gol Kunje doveo je Vulverhempton u vođstvo od 2:1. U drugom poluvremenu, Kunja je kompletirao het-trik postigavši još jedan gol iz penala u 82. minutu. Čelsi je samo uspeo ublažiti poraz golom Silve u 86. minutu na asistenciju Mudrika.

Srpski golman Đorđe Petrović, uprkos četiri primljena gola, nije mogao biti kriv za tragične greške odbrambenih igrača Čelsija.

U drugim utakmicama, Mančester junajted je lako savladao Vest Hem rezultatom 3:0, dok su Bornmut i Notignem Forest igrali nerešeno 1:1 na „Vitalitiju“. Klajvert je brzo doneo prednost Notignem Forestu, ali je Hadson-Odoi poravnao rezultat pre odlaska na odmor. Isključenje Bilinga za Bornmut u drugom poluvremenu označilo je kraj nadanja domaćina za eventualnom pobedom.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter