0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

LEGENDARNI IGRAČ ‘BJANKONERA’ O VLAHOVIĆU: ‘U Juventusu je važno i da dižete trofeje!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.24 u 10:50

‘Ovi golovi su važni za Dušanovo samopouzdanje i nek tako nastavi.’

Legendarni fudbaler Juventusa, Vladimir Jugović je u intervjuu za ‘La Gazetu delo Sport’ govorio o Dušanu Vlahoviću. Popularni ‘Duci‘ je u sve boljoj formi, on je nakon dugog posta bez gola, na poslednje tri utakmice postigao pet golova i čini se da diže formu u pravom trenutku.

Jugović je za pomenuti list istakao da je pored postizanja golova u ‘Staroj dami’ važno i da dižete trofeje.

-Više nego iznenađen, srećan sam. Ovi golovi su važni za Dušanovo samopouzdanje i nek tako nastavi. U Juventusu, međutim, nije važno da dokažete da ste odličan napadač, već je važno da dižete trofeje. Imao sam privilegiju da sve osvojim i to želim i Dušanu – poručio je bivši igrač Crvene zvezde.

Podsetimo, Vladimir Jugović je bio igrač Juventus u periodu od 1995. do 1997. godine i bio deo ekipe koja je poslednji put osvojila Ligu šampiona 1996. Sa ‘Bjankonerima’ je osvojio sve, sem Kupa Italije, a važi za jednog od najboljih i najtrofejnijih fudbalera na ovim prostorima.

DODATNI SADRŽAJ:

ACO PETROVIĆ O ČUVENOM SILASKU HRVATA SA POSTOLJA: ‘Svi znamo kakva je bila situacija!’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter