1
Košarka

FOTO: @valenciabasket/X

BARSA OSTALA BEZ SNAGE POSLE ZVEZDE: Jović nokautirao Katalonce! (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.24 u 23:16

Barselona je danas odigrala dosta klimavo

Košarkaši Valensije priredili su veliko iznenađenje danas u španskoj ACB ligi, pošto su bili bolji od Barselone na gostovanju u okviru 21. kola, čime su potvrdili da su i dalje na visokom nivou kako se približava kraj sezone – 76:79.

Barselona je danas odigrala zaista klimavo. Mogli su da reše ovaj meč u trećoj četvrtini kada su imali velikih +14, ali su tada potpuno „propali“ u zemlju i dopustili su seriju 19:0, kojom je Valensija stvari okrenula u svoju korist i potom potpuno zasluženo stigla do trijumfa.

Nekako je odavno jasno da Barsa nema tu konstantnost, što pokazuje i sedam poraza u ACB ligi, a samo pre dva dana je ovaj tim relativno lako savladao Zvezdu u Beogradu.

Sa druge strane, Valensija je mogla da se osloni i na našeg Stefana Jovića, koji je bio jedan od lidera u ovoj velikoj pobedi. On je ubacio 11 poena uz sedam skokova i jednu asistenciju za indeks od 16 poena. Šutirao je 4/5 za dva i 1/2 za tri.

Odlične partije pružili su još Semi Odželeje sa 17 poena i pomalo iznenađujuće Haime Pradilja sa 15 poena, dok je na drugoj strani Vili Ernangomez imao 16 poena, a Tomaš Satoranski je završio na 10.

Barselona je sada trećeplasirana sa 14-7 i četiri pobede manje od Reala, a tri od Unikahe, dok je Valensija na 13-8 na petom mestu.

Standings provided by Sofascore
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter