0
Fudbal

FOTO: Twitter/@realmadrid

HEDONISTA AZAR PORUČIO: ‘Dijeta je obično sr..e!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.24 u 12:50

‘Život je kratak, da bih se odricao mnogih stvari.’

Skrenuo je na sebe pažnju još kao tinejdžer u dresu Lila gde je beležio fenomenalne partije i predvodio ovaj tim do duple krune u sezoni 2010/11. Sjajne igre Edena Azara su bile primećene od strane Čelsija, koji je uradio možda najbolji posao u svojoj istoriji, nakon dovođenja Frenka Lamparda.

Premijer ligi je pravio čuda, gde je čak četiri puta bio igrač sezone. Vrebao ga je Real Madrid koji ga je 2019. godine doveo, ali je ispalo kao veliki promašaj. Azar nije više ni deseti deo od onog u Čelsiju, česte povrede, problemi sa kilažom, naterali su ga da se oprosti od fudbala u 32. godini na kraju prošle takmičarske godine.

Sjajni Belgijanac je za Ekip istakao nikada nije obraćao pažnju šta jede i da je hedonista.

-Nikada nisam obraćao pažnju na to šta jedem, ali nisam ni svaki dan jeo burger. Ne možeš tako da živiš 16 godina. Hedonista sam, volim da jedem i pijem sa društvom. Dijeta je obično sr..e i nikada mi nije uspela – jasan je.

Poručio je da je život kratak da bi se odricao nekih stvari.

-Nikada nisam želeo da igram do 40. godine. Život je kratak, da bih se odricao mnogih stvari. Nisam hteo da se žrtvujem. Uvek sam u kući imao alkohol i mnogo hrane, koja nije baš bila za fudbalere. Ali takav sam i ne stidim se toga – naveo je Azar.

BONUS SADRŽAJ:

PLEJ-IN DOVEDEN U PITANJE: Partizan ima još devet mečeva u borbi za nokaut rundu Evrolige

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter