0
Fudbal

Rober Prosinečki (FOTO: Starsport)

ZVANIČNO: Robert Prosinečki preuzeo reprezentaciju iz komšiluka!

Objavljeno: 02.02.24 u 14:06

Popularni ‘Žuti’ odabrao.

Kako prenose ‘Vijesti’ bivši trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki zvanično je postao novi selektor Crne Gore u narednih godinu dana. Iz tamošnjeg Saveza su se odlučili sa hrvatskog stručnjaka, a sigurno je i pomoglo i dugogodišnje poznastvo sa Dejanom Savićevićem koji je na čelu FS-a.

-Novi selektor izabran je jednoglasnom odlukom članova IO i sa njim će biti potpisan ugovor na godinu dana – stoji u saopštenju.

‘Sokoli’ su se nakon neupeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo rastali sa Miodragom Radulovićem, a kandidati za ovu poziciju bili su Miodrag Božović Grof, Željko Petorvić, Mirosalv Đukić Mehmed Baždarević. Prosinečki se takođe dovodio u vezu sa nacionalnim timom Gane, ali se ipak odlučio za mnogo bližu destinaciju.

Hrvatski stručnjak je do sada u svojoj karijeri vodio Crvenu zvezdu, Kajzerisport, Azerbejdžan, Bosnu i Hercegovinu, Denilspor, Olimpiju iz Ljubljane, Rudeš.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter