0
Košarka

FOTO: KK Partizan

IZ PARTIZANA IZDALI SAOPŠTENJE U VEZI DOVOĐENJA MUSE: ‘Crno-beli’ jasni!

Objavljeno: 02.02.24 u 13:45

‘Ova vest sama po sebi ne bi zavređivala toliku pažnju da nije u pitanju na desetine puta ponovljeni slučaj.’

Ranije danas je španski portal ‘Defensa Sentar  preneo je da je Partizan poslao ponudu za košarkaša Real Madrida Džanana Musu i ponudili mu trogodišnji ugovor i zaradu od dva miliona evra po sezoni. Nakon ovih glasina iz tabora ‘crno-belih’ oglasili su se saopštenjem i demantovali ove tvrdnje.

-KK Partizan Mozzart Bet kao aktuelni šampion AdmiralBet ABA lige i Klub koji i u sezoni 2023/24 dostojno predstavlja srpsku i regionalnu košarku u Evroligi, oglašava se javno ovim saopštenjem za javnost kako bi skrenuo pažnju na određene stvari koje ciljano ili nehotično mogu biti štetne po Klub – započeli su.

Dodaju da niko iz kluba nije kontaktirao igrača, a ni njegovo agenta.

-Svedoci smo da se u jeku prelomnog dela sezone u javnosti pojavljuju vesti o tome da jedan od najboljih igrača Real Madrida, Džanan Musa, ima ponudu KK Partizan Mozzart Bet. Uz ogromno poštovanje za Musu i njegov igrački kvalitet koji je neupitan, ova vest nije tačna jer iz Kluba niko nije kontaktirao ni njega ni njegovog agenta, a kamoli uputio bilo kakvu ponudu – navode.

Ovakve stvari se ne dešavaju slučajno.

-Ova vest sama po sebi ne bi zavređivala toliku pažnju da nije u pitanju na desetine puta ponovljeni slučaj u kojem se u javnosti Partizanu prišivaju basnoslovne ponude za određene igrače, uglavnom u toku takmičarske godine. Klub ovim putem izražava sumnju da se te stvari ne dešavaju slučajno i apeluje na medije da ovakve bombastične vesti slobodno provere sa čelnicima crno-belih pre objave – rekli su.

Apeluju na medije da su tvrdnje tačne samo ako to istaknu Ostoja Mijailović ili Dušan Karavesović.

-Takođe, KK Partizan Mozzart Bet želi da podseti sve da se zvanični stavovi Kluba kada je u pitanju finansijsko i opšte poslovanje komuniciraju putem zvaničnog sajta KK Partizan ili kroz javne nastupe predsednika Ostoje Mijailovića ili direktora Duleta Karavesovića. Sve druge izrečene komentare treba posmatrati i tretirati kao lične impresije ili stavove – poručuju.

Svesni su navijačkih strasti.

-Na kraju ili na početku, KK Partizan Mozzart Bet staje u zaštitu svojih igrača i trenera koji su u poslednje vreme bili tema tendencioznih komentara, naslova i tekstova, kao i napada putem društvenih mreža. Klub je itekako svestan navijačkih strasti, ali apeluje na sve profesionalce da učine dodatni napor kako bi zadržali objektivan pogled na sportska dešavanja. Još jednom podsećamo da najveću štetu od ovakvih dešavanja ima naša košarka, a da se kreirana atmosfera preliva i na teren, čemu svedočimo već godinama – jasni su.

Pred ekipom je težak izazov.

-KK Partizan Mozzart Bet apeluje na sve da ovaj prelepi sport čuvamo i zajedno promovišemo na najbolji mogući način uz uzajamno poštovanje svih aktera na terenu i oko terena. Pred ekipom Partizana je večeras veoma važna utakmica u borbi za plasman među osam najboljih ekipa u Evroligi. Sačuvajmo koncentraciju i poželimo crno-belom timu mnogo sreće u večerašnjem duelu sa Virtusom! – zaključuju iz Partizana.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

BONUS SADRŽAJ:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter