2
Košarka

FOTO: Starsport

OVO BI BIO STRAŠAN POSAO PARTIZANA: ‘Crno-beli’ poslali astronomsku ponudu za igrača Reala! (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.24 u 08:45

Kakva bomba!

Kako prenosi španski portal ‘Defensa Sentar Partizan je poslao ogromnu ponudu za beka Real Madrida, Džanan Musu. Bosanski košarkaš ukoliko ne produži ugovor sa ‘kraljevima’ na leto biće slobodan igrač, a ‘crno-beli’ su spremni da za ovom sjajnom igraču plate dva miliona evra po sezoni i ugovor na tri godine.

Musa trenutno u Realu zarađuje miliona evra po sezoni, a Madriđani bi da ga zadrže po svaku cenu. Akutelni prvak Evrope je spremio ponudu od 1.3 miliona evra u narednih tri ili četiri godine. Ponuda srpskog tima je veća, a od sjajnog igrača još uvek nema odogovora, a sigurno je primamljiva i za njega. Međutim, njemu se ostaje u španskoj prestonici, tako će ovo biti zanimljivo.

Džanan Musa je u svojoj karijeri nosio dresove Cedevite, Bruklina, Long Islanda, Anadolu Efesa Rio Bregane, ali definitivno najbolje partije pružio je u Real Madridu.

5
1

2 Komentara

  1. Musa je igrac Miska Raznatovica sa cijom agencijom je KKP raskinuo saradnju,nadam se za ceo zivot,makar zavrsili pod katancem

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne mogu da verujem sta citam …da li postoji neka ‘osoba’ kojoj nije jasno odakle se ‘plasiraju’ ovi bombasticni naslovi i vec vidjena ‘pojacanja’ od 6 milki evrica..??!! KKP jos ne zna da li ce sledece sezone nastupati u EL, a VEC „SKLAPA EKIPU“ ZA F.FOR…?!!! .!. XXAAXXAA .!. STRASNO!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter