0
Evroliga

Ostoja Mijailovic KK Partizan promocija novih dresova i potpisivanje sponzorskog ugovora sa Mozzart Bet za Season 2022-2023 at Stark Arena on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE I OSTOJA MIJAILOVIĆ: Evo šta je imao da poruči o slučaju Musa, demantovao i Savića! (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.24 u 17:18

„Nama je Real prijateljski klub“

Navijači Partizana okupirali su trg Mađore u Bolonji gde će večeras klub u okviru Evrolige gostovati u Virtusu. Najavu sjajne atmosfere na tribinama začinio je i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

On je najpre zajedno sa navijačima zaigrao i zapevao, a onda se u izjavi dotakao brojnih tema, između ostalog i pisanjima španskih medija o ponudi kluba za Džanana Musu.

Ja mislim da su ti natpisi potureni da u danu kada mi imamo jednu od najvažnijih utakmica u sezoni koju bi morali da dobijemo večeras… Jako je teško gostovanje ovde, biće teško večeras… I da se poturaju takve neistine, niko iz kluba nije komunicirao niti ka menadžeru niti ka igraču i to je jako neozbiljno. Igrač je pod ugovorom, nama je Real prijateljski klub i mi ne radimo posao na taj način – rekao je Mijailović i dodao:

Tako da su to poturene priče. Ono što će se dešavati narednih dana i u narednom periodu je da mi moramo biti jedinstveni u klubu, zato što će pokušavati spolja da nas uruše. I te poturene izjave od raznoraznih kanala su nešto što treba da napravi destabilizaciju Partizana.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sport Klub (@sport.klub)

4
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter