0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

LAPORTA ŽESTOKO UDARIO NA REAL: ‘Pogledajte šta se desilo na utakmici protiv Almerije!’

Objavljeno: 02.02.24 u 13:10

‘Nikada nismo praktikovali propagandu kao Real Madrid TV.’

Od samog starta sezone fudbaleri Barselone igraju ispod svakih očekivanja u odnosu na prošlu sezonu kada su osvojili domaći šampionat. Nakon poraza od Viljareala 5:3, trener ‘Blagurane’ Ćavi Ernandez najavio je da će na kaju takmičarske godine otići iz kluba, a prvi čovek Đoan Laporta to prihvatio.

Ipak, navijači smatraju da nije uvek do trenera, pa da bi možda trebalo i da upravo Laporta ode. Međutim, on je katalonski radio ‘RAC 1’ istakao da ne želi da ode.

-Nisam razmišljao o ostavci, ne, ne… Ključ Barselone mora da bude u stabilnosti. Sada više nego ikad. Biti predsednik Barselone, u trenucima maksimalnih poteškoća – istakao je.

Sa druge strane njihovom ljutom rivalu Real Madridu ide od ruke ove sezone, nalaze se na prvom mestu La Lige, ali prvi čovek Barse smatra da su sudije dosta na strani ‘Kraljeva’.

-Nikada nismo praktikovali propagandu kao Real Madrid TV. Trebalo bi zbog toga da se uključi Sudijska komisija Fudbalskog saveza Španije ili krivna organizacija. Pogledajte šta se desičlo na utakmici Real – Almerija. Sramota! A onda Madriđani govore kako arbitri pomažu Barsi. Veoma smo ljuti – jasan je.

Istu stvar su iz prestonice govorili, da je Barselona bila u ‘talu’ sa arbitrima, ali on navodi da će se dokazati suprotno.

-Taj slučaj je pohlepan za medije. Kupovina sudija nije dokazana. Verujem u pravdu. Advokat sam po profesiji i Barsa će sigurno biti oslobođen, jer je realnost takva da nikada nismo kupovali sudije i da ćemo zbog ove orkestrirane kampanje dobiti finansijsku nadoknadu kad se dokaže da smo nevini. U celoj priči, Real se ne ponaša dobro, koristi vežbu cinizma koja za nas nije prihvatljiva. Ne mogu oni mnogo da pričaju o moći koja je vladala nad sudijama. Pogledajte za koga su bile sudije, 70 godina su bili partneri kasniji direktori Reala – poručio je Laporta.

BONUS SADRŽAJ:

ZORAN SAVIĆ SMATRA DA PARTIZAN ZASLUŽUJE A LICENCU EVROLIGE: ‘Ispunjavamo sve uslove!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter