0
Fudbal

FOTO: Twitter/@AlNassrFC_EN

ISPOVEST BIVŠEG IGRAČA MANČESTER JUNAJTEDA: ‘Nani i ja smo živeli u kući Ronalda skoro godinu dana!’

Objavljeno: 02.02.24 u 13:30

‘Trening je bio u 9:30, ali ponekad smo morali da idemo u 6:30, jer je Ronaldo uvek išao ranije.’

Bio je tada sila Mančester junajted pod dirigentskom palicom velikog Sera Aleksa Fergusona koji je od ovog kluba stvorio giganta. U to vreme su na ‘Teatru snova’ igrali Kristijano Ronaldo, Vejn Runi, Rajan Gigs, Pol Skols, Edvin Van der Sar i mnogi drugi koji su 2008. godine pokorili stari kontinet.

Jedan od dela Fergijeve slagalice bio je i Anderson koji je za ‘crvene-đavole’ nastupao u periodu od 2007. do 2015. godine. On je upravo govorio o njegovom boravku na ‘Teatru snova’, ali je govorio koliki je Ronaldo profesionalac, ali i čovek velikog srca. U to vreme još jedan Portugalac je bio u Junajtedu, a to je Nani.

-Nani i ja smo živeli u kući Kristijana Ronalda skoro godinu dana. Trening je bio u 9:30, ali ponekad smo morali da idemo u 6:30, jer je Ronaldo uvek išao ranije i mi smo išli sa njim. Spavali smo tamo na nosilima i čekali, jer njihov posao je trebalo da počne, Mančester junajted platio 35 miliona za mene. U to vreme to je bio veliki novac. Danas bi biti 100 ili 90 miliona – istakao je Anderson.

BONUS SADRŽAJ:

CHAT GPT RAZBESNEO SRBINA: Pitao ga ko je najbolji teniser svih vremena, a njegov odgovor ga je šokirao, pale su i psovke! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter