0
ATP

FOTO: Twitter/@rolandgarros

CHAT GPT RAZBESNEO SRBINA: Pitao ga ko je najbolji teniser svih vremena, a njegov odgovor ga je šokirao, pale su i psovke! (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.24 u 10:28

Ovako to izgleda kada se svađate sa veštačkom inteligencijom

Već godinama se konstantno vodi debata o tome ko je najbolji teniser svih vremena i donekle je jasno da se ta priča svela na Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Jedan korisnik iz Srbije je upitao popularni „Chat GPT“, program sa veštačkom inteligencijom koji poseduje veliki broj podataka na internetu, ko je najbolji svih vremena.

Na njegovo zaprepašćenje veštačka inteligencija mu je odgovorila da je ta rasprava subjektivna i da može da se bira između Rafaela Nadala i Rodžera Federera, ali nije spomenula Novaka Đokovića.

Blago je reći da mu se odgovor nije svideo s obzirom da ga je u narednom komentaru opsovao, nakon čega mu se veštačka inteligencija izvinjavala.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Švajcarac je dugo vremena držao rekord po broju grend slemova sa 20 osvojenih, međutim kada je Španac taj rekord oborio u januaru 2022. godine kada je osvojio Australijan open nekako je točak odluke sasvim zasluženo pao na njega kao najboljeg ikada.

Međutim, uprkos svim izazovima i problemima oko ulaska u Australiju i Ameriku, kao i diskvalifikacije sa US Opena 2020. godine Novak Đoković je uspeo da prestigne obojicu i trenutno ubedljivo drži rekord sa 24 grend slem titule.

Pored toga Srbin je ubedljivo najbolji teniser svih vremena kada je reč o broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste (410) gde vodi čak za 100 u odnosu na Rodžera Federera.

Iako je Nadal titulom u Melburnu 2022. godine uspeo da izjednači Noletovo dostignuće te su njih dvojica u jednom momentu bili jedini teniseri koji su bar dva puta osvajali svaki grend slem, Đoković je titulom na US openu prošle godine postao jedini koji je svaki grend slem osvajao bar tri puta.

Đoković drži još brojne rekorde i daleko je ispred Nadala i Federera, jedino što bi se moglo reći da mu nedostaje jeste zlato na Olimpijskim igrama, ali će i to imati priliku, verovatno poslednju, da osvoji u Parizu ove godine.

U svakom slučaju ako gledamo statistiku odluka je za nas jasna, Novak Đoković je najbolji teniser u istoriji, a čini se da će „Chat GPT“ uskoro morati na fabrička podešavanja.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter