0
Fudbal

Arturo Vidal (FOTO: YouTube/Screenshot)

DOČEKALI SU SVOG KRALJA: Vidal se na spektakularan način vratio u Kolo Kolo! (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.24 u 10:10

 Odabrao dečački klub.

U vremenu kada su ‘arapske pare’ sve dominantnije u fudbalu, sve je manje romantike, a sve više igrača se odlučuje da na zalasku karijere odu na ‘Bliski Istok’. Međutim, to nije slučaj kod Artura Vidala koji se odlučio da ne juri za bogatim ponudama, već se vrati tamo odakle je sve počelo, a to je Kolo Kolo.

Svoj fudbalsku avanturu krenuo je baš odatle, a iz svog voljenog kluba uputio se baš u Evropu. Imao je brojne ponude i klubova u Argentini, ali je on ipak odabrao voljeni tim. Artura tamo smatraju kraljem, herojem, a njevov povratak je obeležen na spektakularan način. 

Naime, Vidal je na stadion došao helikopterom, gde je bio obučen u kraljevskom oboru sa sve mačem u rucim, a potom uzjahao konja i obišao krug oko terena. Na čuvenom ‘Monumentalu’ bilo je prisutno desetina hiljada navijača, kako bi pozdravile svog heroja.

-Bilo je veoma emotivno sići i videti ovakav stadion. Spektakularno. Sada se na terenu osećam još opuštenije. Hvala vam svim srcem na tolikoj ljubavi. Nadam se da ću uspeti da uzvratim na svakoj utakmici koju budem igrao. Nadam se da će stadion biti ispunjen tokom cele godine kao danas i da možemo da podignemo drugi trofej Kopa Libertadoresa, zašto da ne? – istakao je on.

On je u svojoj karijeri igrao za Bajer Leverkuzen, Juventus, Bajern Minhen, Barselonu, Inter, Flamengo Atletiko Paramemse. Za nacionalni tim Čilea odigrao je 142 puta i 34 puta se upisao u stelce. Definitivno svoje najbolje partije pružao je u dresu ‘Bjankonera’.

BONUS SADRŽAJ:

BELINGEM ŽESTOKO PROVOCIRAO GRINVUDA: Hetafe tražio kaznu za igrača Reala! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter