0
Fudbal

FOTO: X/Screenshot

BELINGEM ŽESTOKO PROVOCIRAO GRINVUDA: Hetafe tražio kaznu za igrača Reala! (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.24 u 09:45

Sukob dvojice Engleza.

Fudbaler Real Madrida, Džud Belingem nije bio sinoć strelac svog tima u pobedi nad Hetafeom od 2:0, ali je svojom igrom doprineo tom ishodu. Međutim, 20-godišnji Englez imao je ispad, pošto je svog sunarodnika Mejsona Grinvuda provocirao da je silovatelj. 

Naime, bivši igrač Mančester junajteda optužen je da je bio nasilan prema svojoj devojci sa kojom ima dete, a Belingem je iskoristio trenutak koja je uhvatila i kamera da mu uputi prozivku. Nakon utakmice tim iz predrgađa Madrida zatražio je kaznz igrača ‘kraljevskog kluba’ zbog vređanja njihovog igrača.

Grinvud je oslobođen svih optužbi koje su bile iznete protiv njega na sudu pošto se ključni svedoci nisu pojavili. ‘Crveni-đavoli’ ga nisu želeli više u svom timu zbog ovog skandala, pa je morao da pronađe novu sredinu. On je važio za jednog od najvećih talenata u Engleskoj, ali su ga određene situacije sputale da pruža odlične partije, ali sada ima novu priliku za to.

BONUS SADRŽAJ;

OPŠTI HAOS NA MEČU BJELJINE I ZVEZDE: Humanitarna utakmica završena tučom! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter