0
Domaći fudbal

Marko Savić (FOTO: FK Voždovac)

ŠOK NA ‘KROVU’: Marko Savić više nije trener Voždovca!

Objavljeno: 01.02.24 u 12:15

Ovo niko nije očekivao!

Dobili smo novu smenu trenera u Superligi, ali ovo je potpuno iznenađujuće za sve. Marko Savić je podneo ostavku na mesto trenera Voždovca, a kako prenosi Sport Klub razlozi su razmomoilaženje oko pojedinih kadrovskih rešenja. Isti izvor navodi da su mladi stručnjak i uprava tima iz Zaplanjske imali buran sastanak koji se na kraju negativno završio.

Ovo je veliki šok za ‘Zmajeve’ jer moraju da pronađu njegovu zamenu, jer za devet dana kreće prolećni deo sezone, a pominje se da bi to mogao da bude Nikola Puača koji je u prošloj takmičarskoj godini bio na klupi Voždovca, ali su se Savić i on rotirali letos. Marko je za velikim uspehom vodio ovaj klub, a na 21 susretu ima skor od 9 pobeda, 7 remija i 5 poraza.

Savić je osim seniorskog i juniorskog tima Voždovca vodio i Levadiju iz Estonije od 2022. do 2023. godine, gde je takođe pokazao da se radi od jako talentovanom stručnjaku.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

BONUS SADRŽAJ:

BOMBA NA OSTRVU: ‘Specijalni’ blizu povratka u Premijer ligu!

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter