0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

BOMBA NA OSTRVU: ‘Specijalni’ blizu povratka u Premijer ligu!

Objavljeno: 01.02.24 u 11:10

Portugalski stručnjak neće dugo čekati na novi posao.

Nakon otkaza u Romi, pojavile su se špekulacije da bi Žoze Murinjo mogao da sedne na klupu Napolija, ali je prvi čovek ovog kluba Aurelije De Laurentis demantovao to. Imao je ‘Specijalni’ ponude iz Saudijske Arabije, ali ih je odbio, jer je želeo da ostane u Seriji A. 

Međutim, kako je preneo engleski ‘Dejli Mejl’ Murinjo bi mogao da se vrati u Mančester junajted. On je već bio trener ‘crvenih-đavola u periodu od 2016. do 2018. godine i osvojio Ligu Evrope, Liga Kup Komjuniti Šild, a u sezoni 2017/18 bio vicešampion. Prema navodima pomenutog izvora, Portugalac lobira da preuzme ovaj tim.

Junajtedu ove sezone definitivno ne cvetaju ruže, a Eriku Ten Hagu se opasno mrda klupa. U Premijer ligi nalazi se tek na devetom mestu što je poražavajuće u odnosu na prošlu. Nikako da pronađe formulu za ulazak u pobednički kolosek, a večeras igraju duel protiv Vulvsa, koji bi možda bio i presudan za holnadskog stručnjaka. 

-Murinjo oseća da ima ‘nezavršen posao’ pošto je u decembru 2018, nakon serije loših rezultata napustio klub iz Mančestera. Za njega je to misija da ponovo preuzme Junajted, ako se naravno ukaže prilika – navodi ‘Dejli Mejl’.

Murinjo je u Engleskoj već vodio Čelsi Totenhem, a najveće uspehe je ostvario upravo sa ‘Plavcima’ osvojivši tri puta domaći šampionat, jedan FA Kup, tri puta Liga Kup i jednom Komjuniit Šild. Kada smo kod tima iz Londona i oni su u lošoj situaciji, tako da nas ne bi iznenadilo da dođe do treće saradnje između dve strane. 

BONUS SADRŽAJ:

NEJMARU NE PRIJAJU NEGATIVNI KOMENTARI: Brazilac poslao jasnu poruku kritičarima! (VIDEO)

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter