0
Fudbal

FOTO: @AustralianOpen/X

ITALIJANI UPERILI PRSTOM NA SINERA: Mladi teniser objasnio zašto živi u Monte Karlu!

Objavljeno: 01.02.24 u 15:10

Doživeo osude na ‘Čizmi’.

Janik Siner je uspeo da osvoji svoj prvi ‘grend-slem’ pošto je trijumfovao na Australijan openu protiv Danil Medvedeva nakon preokreta (3:2). On važi za predvodnika nove generacije tenisera koja će sigurno dominirati u ovom sportu u narednim godinama zajedno sa Karlosom Alkarazom.

Siner je prvi italijanski teniser koji je osvojio neki grend-slem još od 1976. godine, ali ipak je naišao na udaru kritika u toj zemlji. Najviše mu se zamera što ne plaća porez u svojoj zemlje, jer se njegovo prebivalište vodi u Monte Karlu, a on je na konferenciji za medije objasnio svoje razloge.

-Tamo se osećam kao kod kuće. Najbolja stvar je u tome što ima toliko igrača sa kojima možete da trenirate. Imam normalan život, mogu da idem u supermarket bez problema – naveo je.

Dodao je da je to najbolje mesto za razvoj i treniranje.

-Svi najbolji igrači su tu, tereni su uvek dostupni. To je definitivno najbolje mesto za treniranje i razvoj – poručio je Siner.

Među teniserima koji tamo žive su još i Novak Đoković, Mateo Beretini, Danil Medvedev, Saša Zverev, Holger Rune, Stefanos Cicipas, Lorenco Museti. Takođe je i Nole nailazio na negativne komentare od strane ljudi iz Srbije povodom njegovo mesta prebivališta.

BONUS SADRŽAJ:

NA ‘ČAIR’ STIŽE POVRATNIK U SUPERLIGU: Radnički Niš se ozbiljno pojačao!

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter