0
Fudbal

Lazar Tufegdžić (FOTO: Starsport)

NA ‘ČAIR’ STIŽE POVRATNIK U SUPERLIGU: Radnički Niš se ozbiljno pojačao!

Objavljeno: 01.02.24 u 14:50

Tim sa jugoistoka zemlje očekuje ozbiljan zadatak.

Nakon katastrofalnog prvog dela sezone gde je Radnički Niš okončao na pretposlednjem mestu u domaćem šampionatu, u klubu su rešili da naprave radikalne promene. Prvo je smenjen Slavoljub Đorđević na mesto trenera, a vraćen Nikola Trajković. Što se tiče igračkog kadra tu su se dogodilo ozbiljne promene.

Na ‘Čair’ su došli  Fai Kolins, Semir Smajalagić, Andrija Luković, Nikola Vasiljević, Boris Krstić, Marko Petković, Stefan Vukić i Edmund Ado. A sada kako saznaje Meridian Sport, Lazar Tufegdžić će pojačati redove niškog tima. On je trenunto igrač CSKA iz Sofije, ali je odlaskom Saše Ilića izgubio starno mesto u timu, pošto je ove sezone zabeležio samo četiri nastupa.

Njemu nije strano igračnje u Superligi pošto je već nosio dresove Bežanije, OFK Beograda, Sinđelića, Spartka Subotice, a ponikao je u Crvenoj zvezdi gde nikada nije dobio pravu priliku. Ovo će biti odlična prilika za Tufegdžića da oživi karijeru, ali i svojim iskustvo pomogne Radničkom da izbori opstanak u eliti.

BONUS SADRŽAJ:

POZNATO KADA ĆE SREMČEVIĆ BITI PREDSTAVLJEN: Zvezda zakazala promociju novog pojačanja!

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter