0
Fudbal

from left Strahinja Erakovic Srdjan Mijailovic Aleksandar Dragovic Slavoljub Srnic Aleksandar Katai Aleksandar Pesic and Kings Kangwa celebrate Crvena Zvezda v Spartak, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on October 09, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FUDBALER ZVEZDE OTIŠAO U KLUB KOGA JE GLEDAO JEDAN NAVIJAČ: U ovaj tim je otišao za tri puta manje nego što je plaćen! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.24 u 21:41

Kotrajk je klub koji će uskoro vrlo verovatno u drugu ligu.

Fudbaler Crvene zvezde, Kings Kangva, pojačaće belgijski Kortrajk, nezvanično saznaje „Telegraf

Crveno-beli su bili aktivni i poslednjeg dana prelaznog roka, te je dogovoren odlazak omalenog veziste iz Zambije. Kako je nezvanično potvrđeno gore pomenutom portalu, reč je o pozajmici do kraja sezone, za koju će Crvena zvezda na ime obeštećenja zaraditi 500.000 evra.

 

Pored toga, Kortrajk će imati i pravo otkupa po isteku pozajmice, za što će morati da izdvoje dodatnih 1.500.000 evra, čime će tek crveno-beli povratiti uložen novac.

Zanimljivo je da je Kotrajk u slobodnom padu ove sezone, a veliki bes navijača prikazan je što praktično svi fanovi bojkotuju utakmice.

Naime, Momci su ubedljivo najlošiji tim najjačeg ranga belgijskog fudbala, i svim silama pokušavaju da ostanu, što ih ipak nije spasilo besa navijača.

@kvkofficieel When you have no one to celebrate with 😂 #CHAKVK #fans #boycot #football #fyp #foryou #voorjouou have no one to celebrate wi#CHAKVt ♬ origineel geluid – KV Kortrijk

 

To je donelu jednu zanimljivu sliku, gde je na gostovanju kod Šarleroa, svega jedan navijač gledao poslednjeplasirani tim Župiler lige.

Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter