2
Domaći fudbal

Kings Kangwa Mirko Ivanic Stefan Mitrovic Guelor Kanga Cukaricki - Crvena Zvezda Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 10.11.2022. Novembar 10. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DAN U ZNAKU ODLAZAKA SA MARAKANE: Vezista rezervisao kartu za Belgiju!?

Objavljeno: 01.02.24 u 20:18

Kortrajk će imati i pravo otkupa po isteku pozajmice

Fudbaler Crvene zvezde, Kings Kangva, pojačaće belgijski Kortrajk, nezvanično saznaje „Telegraf

Crveno-beli su bili aktivni i poslednjeg dana prelaznog roka, te je dogovoren odlazak omalenog veziste iz Zambije. Kako je nezvanično potvrđeno gore pomenutom portalu, reč je o pozajmici do kraja sezone, za koju će Crvena zvezda na ime obeštećenja zaraditi 500.000 evra.

Pored toga, Kortrajk će imati i pravo otkupa po isteku pozajmice, za što će morati da izdvoje dodatnih 1.500.000 evra.

Ranije se pominjalo da su za Kangvu bili zainteresovani klubovi iz Rusije, posebno Baltika, koja je bila spremna da izdvoji solidnu sumu za Zambijca.

Ipak, na kraju je u samom finišu prelaznog roka, Kortrajk pobedio u „trci“ za potpis zambijskog reprezentativca.

Podsetimo, danas je Marakanu napustio i Stefan Mitrović.

3
9

2 Komentara

  1. Važno da su vratili raspalog Milojevića koji nj na Kipru vise ne može nikog da vodi a sve sto vredi će da rasprodaju za sitne pare.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zbog Terzića i Mrkele prestat ću da navijam za Zvezdu dok su oni tu!Ovo je ponasanje trgovaca konjima a ne ljudi koji vode fudbalski klub i to renomeo Zvezde!Svi navijači treba da bojkotuju utakmice dok ovi monstrumi ne napuste Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter