0
Evroliga

FOTO: KK Partizan Mozzart Bet/X

OBRADOVIĆ SVESTAN IGRE SVOG TIMA: ‘Zaslužena pobeda Monaka, bili su agresivniji!’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.24 u 21:55

‘Kada se igra utakmica na ovom nivou, a imaš 20 šuteva manje, a rezultat je takav.’

Košarkaši Partizana odigrali su još jedno utakmicu za zaborav u Evroligi i doživeli poraz od Monaka 85:70. Trener ‘crno-belih’ Željko Obradović je nakon utakmice istakao da su ‘Kneževi’ zasluženo pobedili pošto su bili agresivniji.

– Zaslužena pobeda Monaka, igrali su agresivnije od nas. Podatak da su imali 20 šuteva više od nas je neverovatan, zahvaljujući njihovom ofanzivnom skoku. Kada se igra utakmica na ovom nivou, a imaš 20 šuteva manje, a rezultat je takav, možda se pitaš kako je moguće da je samo tolika razlika – jasan je.

Očekuje da svi pokažu želju za borbom.

– Dupli program, tu se zna put. Analiza utakmice… Neki igrači su imali veliku minutažu. Kada se proba da se malo odmore dolazi do pada u igri. Očekujemo da svi budu svesni gde se nalazimo i da ono što imaju u sebi pokažu, a to je minimum minimuma borbe i želje da se pobedi – poručio je Žoc.

Dotakao se presudnih momenata na utakmici.

– Desilo se da smo primili lak koš, pa onda još jedan. Pa onda onaj pogodak Džejmsa uz faul, sve to utiče na tok utakmice. Ponovo smo bili u utakmici veliki deo utakmice, ali eto. Te greške, izgubljene lopte i skokovi u napadu – naveo je Željko.

Govorio je o Saši Obradoviću.

– Mi smo u super odnosu, on je bio moj igrač. Sada smo kolege koje se izuzetno poštuju. Između nas postoji odnos koji postoji. U svakom slučaju želim mu sve najbolje. Radi, vredan je i još jednom mu želim sve najbolje – zaključio je Obradović.

BONUS SADRŽAJ:

LEGENDARNI GASOL ODSVIRAO KRAJ: Zvanišno se oprostio od košarke (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter