0
Košarka

Željko Obradović i Serđo Skariolo (FOTO: Starsport)

LEGENDA HVALI LEGENDU: ‘Željko je moj veliki prijatelj, odlgedao sam par treninga Partizana!’

Objavljeno: 27.01.24 u 20:25

Italijan ima veliko poštovanje prema Žocu.

Selektor ‘Furije’, Serđo Skariolo je u intervjuu za Mozzartsport govorio o svom boravku u Beograd, i istakao da je Željko Obradović njegov veliki prijatelj i da je gledao par treninga Partizana.

-Došao sam da se vidim sa Željkom koji je moj veliki prijatelj, da odgledam par treninga Partizana, ali pre svega da održim sastanke sa nekoliko mojih igrača. Sada kada imam nešto više slobodnog vremena, imam priliku da učim, upoznajem ljude, vidim se sa svima, sa Željkom i Milošem Teodosićem. Moj agent Obrad Femić je takođe tu, Goran Šašić isto, predstavnik unije trenera, ali iskoristio sam činjenicu da u Beogradu ima čak tri evroligaška tima. Tu su Huančo Ernangomez i Lorenzo Braun. Razgovori sa njima bili su produktivni – rekao je.

Dodao je da je video sreću kod Obradovića pošto je ponovo trener ‘crno-belih’.-

-Prošle godine kada sam vodio Bolonju, video sam sreću na njegovom licu jer se vratio u Partizan. Zajedno je sa porodicom, okružen je ljudima koje voli. Vidim da je srećan, a na treningu sam video i da je tim srećan. To su nasmejana lica koja zajedno napreduju. Radili su naporno, ali se osetila dobra atmosfera, a to je umnogome zasluga Željka koji je i dalje majstor svog posla, ali ono što je mene najviše zadivilo je porodična atmosfera. Možda je to trenutno nešto što najviše izdvaja Partizan – naveo je Skariolo.

NI VLAHOVIĆEV GOL NIJE POMOGAO JUVENTUSU: Empoli ‘isčupao’ bod u Torinu i doneo radost Interu! (VIDEO)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter