0
Fudbal

FOTO: Villarreal CF/x

DRAMA NA MONŽUIKU: ‘Žuta podmornica’ potopila Barsu sa dva gola u nadoknadi vremena!

Objavljeno: 27.01.24 u 20:50

Zanimljiv susret.

Fudbaleri Barselone Viljareala odigrali su sigurno najzanimljivju utakmicu ove sezone u o okviru 22. kola španske La Lige. Domaćin je ispustio pobedu u nadoknadi vremena i doživeo težak poraz na ‘Monžuiku’ od ‘Žute podmornice’ rezultatom 5:3. Prvi deo sustreta ne toliko zanimljiv, viđen je jedan gol i to u završnici u 41. minutu preko Džerarda Morena.

U drugom delu viđena su čak sedam golova. Povisio je Viljareal prednost na 2:0 u 54. minutu pogotkom Akomačija. ‘Blaguarana’ je ponovo bila nadomak da režira preokret po ko zna koji put ove sezone, pa su Gundogdan u 60. i Pedri u 68. minutu doveli domaću ekipu do egala. 

Nakon centaršuta Gindogana u 71. minutu Bejli je postigao autogol i Barselone je povela sa 3:2. Viljareal se nije predavao, pa su režirali pravu dramu. Gonzalo Gvedeš je u 84. minutu izjednačio rezultat, a nakon konfuzije u odbrani Ćavijevog tima u dubokoj nadoknadi Šorlot je postigao pogodak za novo vođstvo, a Morales nakon kontre stavio tačku na susret u 101. minutu.

Nakon ovog poraza Barselona se nalazi na trećem mestu sa čak 10 bodova zaostatka u odnosu na Real Madrid i u narednom kolu igraće protiv Osasune. Sa druge strane Viljareal je 14. sa 23 boda, a u sledećoj utakmici odmeriće snage protiv Kadiza.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter