0
Evroliga

FOTO: Starsport

ZVEZDA VEČERAS PRED VAŽNIM ISPITOM U BERLINU: ‘Crveno-belima’ izuzetno važno da pobede Albu!

Objavljeno: 25.01.24 u 12:20

Jako bitan meč.

Večeras od 20 časova u ‘Merdeces-Benc areni’ Berlinu odmeriće snage košarkaši Albe Crvene zvezde u okviru 23. kola Evrolige. Ovo će biti izuzetno važan susret za tim sa Malog Kalemegdana pošto bi bili bliži plej-ofu, a sigurno da su izabranici Janisa Sferopulosa izgubili dosta kredita, tako da je svaka sledeća utakmica za njih posebno finale.

Tim sa Malog Kalemegdana ima skor 9-13 i 18 bodova, a zauzima poziciju broj 12. Šanse još uvek ima, pošto mesto koje vodi u plej-of fazu je 10., a tamo se nalazi Valensija koja trenutno ima 22 boda. Ispred ‘crveno-belih’ je ljuti rival Partizan, koji ima isti skor kao i španski klub, ali je sigurno da će ovo biti i više nego teška borba za srpske predstavnike.

Veliki peh za Zvezdu predstavljaju konstatno povređeni igrači, a večeras neće moći da igraju Miloš Teodosić Nikola Topić, dok je pod upitnikom Nemanja Nedović. Bez dvojice glavnih igrača biće izuzetno teško napraviti pozitivan rezultat, ali ni Albi ne cvetaju ruže ove sezone, pošto se nemačka ekipa nalazi na polsednjem mestu, a ovo će sigurno biti velika prilika da srpski tim uradi nešto. 

Prethodni duel ova dva tima pripao je ‘crveno-belima’ rezultatom 85:71 u ‘Štark areni’.

OVO JE BILO ZA DEKIJA: Kari svoj prvi koš na meču posvetio tragično preminulom srpskom stručnjaku! (FOTO)

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter