0
Košarka
Čejs centar, Dejan Milojević

FOTO: Twitter/@warriors

OVO JE BILO ZA DEKIJA: Kari svoj prvi koš na meču posvetio tragično preminulom srpskom stručnjaku! (FOTO)

Objavljeno: 25.01.24 u 10:33

Emotivan trenutak u San Francisku

Golden Stejt Voriorsi su odigrali svoju prvu utakmicu pred domaćom publikom od iznenadne smrti Dejana Milojevića, koji je bio deo stručnog štaba kao pomoćni trener. Čitava franšiza je odlučila da se oprosti od svog voljenog trenera, pruživši mu počast na poseban način.

Pre početka utakmice između Golden Stejta i Atlante, svi prisutni u dvorani su zajedno prošli kroz emotivnu komemoraciju, odavajući poslednje počasti nedavno preminulom treneru. Atmosfera u dvorani bila je nabijena emocijama, a oproštaj je bio snažan trenutak za igrače, stručni štab i navijače.

Nakon emotivnog oproštaja, igrači su ponovo istrčali na teren, a početak meča je bio posebno emotivan. Stef Kari, vođa ekipe, otvorio je meč pogođenim šutem za tri poena i zatim pogledao ka nebu, posvećujući taj koš upravo Dejanu Milojeviću.

Milojević se pridružio Golden Stejtu 2021. godine, ali je za kratko vreme uspeo da osvoji ne samo poštovanje igrača već i naklonost celog kluba i njegovih vernih navijača. Emotivni oproštaj i posvećena utakmica su bili snažan izraz dubokog poštovanja i ljubavi prema treneru koji je ostavio neizbrisiv trag u srcima svih u Golden Stejtu.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter