0
ATP

Novak Đoković i Janik Siner (FOTO: Starsport)

VREME JE DA NOVAK SERVIRA OSVETU SINERU: Italijan jeste zvezda u usponu, ali došao je u Noletovu ‘jazbinu!’

Objavljeno: 25.01.24 u 13:10

Zna se ko je vladar Melburna.

U okviru polufinala Australijan opena očekuje nas pravi spektakl, a to je meč između Novaka Đokovića Janika Sinera od 4:30 po našem vremenu. Ovaj susret izazvaće ogromnu pažnju, pošto najbolji teniser na svetu žudi sa osvetom, pošto ga je Italijan porazio na Dejvis kupu.

Siner definitivno predstavlja jednog od vođe buduće generacije mladih tenisera uz Karlosa Alkaraza i sigurno je da je zvezda u usponu, ali je sada naišao na teren gde Đoković dominira. Nole je sigurno dosta motivisan, ali ni kod Janika veorvatno neće izostati motivacije pošto igra u Melburnu gde srpski as ima najviše titula.

Do sada su njih dvojica sedam puta sastajali, a Đokoivć vodi 5:2 u pobedama. Ono što je zanimljivo u polufinalima su igrali samo jednom, a to je bilo na Vimbldonu kada je srpski teniser dobio sa 3:0. Novak juri svoj 11. trofej u Australiji, dok Siner tek prvi, a sigurno će biti velike borbe.

NOVI SKANDAL POTRESA UEFU: Zvonimir Boban napustio ovu organizaciju zbog malverzacija!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter