1
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

PLJUŠTE POHVALE NA RAČUN VLAHOVIĆA: Bivši trener ga uporedio sa Embapeom i Halandom!

Objavljeno: 25.01.24 u 16:30

Lepe reči.

Nakon jednog lošeg perioda sa puno kritika Dušan Vlahović je pokazao da marljviim radom može da se postignu određeni rezultati. Reprezentativac Srbije je u poslednje dve utakmice Juventusa postigao četiri pogotka, po dva u mrežu Sasuola Lećea. Mnogi će reći da ti timovi i nisu neko merilo, ali je ponovo počeo da diže svoju formu.

Italijanski stručnjak Đuzepe Jakini koji je bio jedano trenera Vlahovića Fiorentini je u razgovoru za ‘TutoJuve’ rekao da je sreća što Dušan u poslednje vreme pokazuje svoje kvalitete.

-Uvek sam govorio da nema šta da brine, samo da dobro trenira i da bude u kontinuitetu. Bol u preponama ga je veoma sputavao, sada se vratio golovima i ide mu dobro. Štaviše, oseća poverenje Maksa, stručnog štaba , navijača i ovo je još jedan podsticaj ka boljem. Srećan sam da u poslednje vreme pokazuje svoje kvalitete – naveo je.

Potom ga je upordio sa Halandom Embapeom.

-Njih dvojica su mladi, dobro izgrađeni momci koji još uvek imaju dovoljno prostora za napredak. Haland takođe ima neke nedostatke, nije još savršen. Dušan nije tako daleko od toga da postane najbolji na svetu, s obzirom da malo igrača poseduje njegov talenat – istakao je Jakini.

‘SAN SIRO’ ODLAZI U ISTORIJU: Kultni stadion biće pretvoren u muzej! (FOTO) (VIDEO)

4
0

1 Komentara

  1. Iskreno, jako bi mi bilo drago da se obistine ove prognoze i da Srbija u njemu dobije najboljeg igraca Planete. Slazem se, Duci nije daleko od toga, ali za takvo priznanje mora jos vise da radi i da se potpuno posveti fudbalu a ne cica-macama! Za to ima vremena,a kad se radi o uzivanjima, ali u umerenosti se nalaze staze kojima se ide ka najvisim dostignucima!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter