0
Fudbal

FOTO: Twitter/AS Roma

NJEGOV OTAC JE ODBIO, ALI ON NIJE: Sin Frančeska Totija preselio se u Madird! (FOTO)

Objavljeno: 25.01.24 u 16:50

Ne ide očevim stopama.

Frančesko Toti smatra se ‘Princom Rima’, nikada nije hteo da napusti svoju Romu uprkos brojnim ponudama, a bio je jedan od najboljih igrača na svetu u jednom trenutku. Između para i trofeja i ljubavi prema svom klubu, izabrao je ovo drugo i za 25 godina u dresu ‘Vučice’ zabeležio 786 nastupa i postigao 307 golova uz svega pet trofeja.

Davne 2002. godine je tadašnji prvak Evrope Real Madrida pravio čuvene galaktikose, a prvi čovek kluba Florentino Perez nudio čitavo bogastvo za Totija. Međutim, usledila je čuvena rečenica ‘ako me želiš, kupi Romu’ i ostao veran svom klubu bez obzira na poziv koji mnogi fubaleri ne bi odbili.

Međutim, njegov sin, Kristijan nije kao otac. Kako javlja ‘Kalčo merkato’ Toti junior se preselio u Madrid, ali ne u Real, već u Rajo Valjekano. On je igrao za Frozinone Primaveru, ali ako je na oca, možda i privuče pažnju ‘kraljevskog kluba’ i zaigra pod svetlima legenarnog ‘Santijago Bernabeua.

Toti će u Valjekanu igrati na pozajmici, a član Frozinonea je od avugsta meseca, a šansu za debi u novo klubu imaće narednog vikenda protiv Real Sosijedada.

FOTO: Instagram/francescototti/screenshot

PLJUŠTE POHVALE NA RAČUN VLAHOVIĆA: Bivši trener ga uporedio sa Embapeom i Halandom!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter