1
Evroliga

FOTO: @albaberlin/X

NE IDE SE OVAKO MEĐU NAJBOLJE: Zvezda poražena u utakmici koju je morala da dobije!

Objavljeno: 25.01.24 u 22:02

Zvezda je sada na skoru 9-14

Košarkaški Crvene zvezde poraženi su od Albe u Berlinu rezultatom 89:80(51:36) u okiviru 23. kola Evrolige.

Crveno-  beli su imali utakmicu u egalu samo do polovine druge četvrtine, gde je Alba serijom +14 na kraju prvog dela igre došle do prednosti od 51:36, koju je posle održavala  kroz utakmicu uz oscilaciju na kraju četverte četvrtine gde je Zvezda prišla na -5, ali se na kraju pokazalo bezuspešno.

Vidi se da ovoj ekipi itekako fali igrač koji je ovakve utakmice umeo sam da rešava u vidu Miloša Teodosiča, kao i isto tako i igrača koji „živi“ za utakmice u kojima treba da pokaže zašto ga mnogi smatraju za prvim pikom NBA Drafta nakon odigrane sezone u crvenom-belom dresu, Nikole Topića.

Novajlija, Žavonte Smart odigrao je dobru partiju ubacivši 12 poena, ali nekadašnji kapiten Orlova je igrač koji je u stanju da i druge oko sebe učini bollim, pre svega cenatarsku liniju, koja je večeras potpuno podbacila: Tobi(3p), Gilespi (2p), Mitrović( Op) i Bolomboj koji u napadu nije imao previli uticaj sa 9 poena, ali zato je uz svoje ime pridodao i 10 skokova.

Penicilin Albe za Zvezdu bili su ekstra raspoloženi –Tomas i Proči koji su upisali po 19, odnosno 17 poena, dok su se kod Zvezde istaki Jago Dos Santos sa,, Geidratis sa 15 kao i Smart, dok je Bolomboj upisao gore pomenutih  poena i 11 skokova.

Crvena Zvezda je sada na skoru 9-14 i sve je dalje od mesta koje vodi u TOP10 fazu, dok je Alba na skoru 5-18, i deli poslednje mesto sa Asvelom koji je pred pobedom u Minhenu.

Standings provided by Sofascore
3
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter